top of page

CONTACT

Meld je aan bij Kickboxing Barendrecht

Onze missie? Veilig kickboksen met plezier en respect voor iedereen!

20220509_185628.jpg

"Fysiek sterk, mentaal onverwoestbaar"

Kickboxing Barendrecht biedt no nonsens trainingen in een veilige en inspirerende omgeving. Leer kickboksen, ga aan de slag met een personal trainer of werk aan je conditie, het kan allemaal. Wij geven je de kennis en tools en jij geeft je inzet en motivatie.

  • Sergeant  en Fysiek trainer -  Korps Mariniers

  • Personal Trainer NSCA

  • Dutch Strength WeightLifting - Coach Tom Bruinen

  • Conditie / herstel trainer - Toine van de Goollberg

  • Hardloop trainer - Atletiekunie

  • Trainer coach level 2 NBB - Nederlandse boksbond

  • Voedingsdeskundige - Civas

  • EHBO/AED                          

  • Sporten: Teakwondo / Kickbokser / Boksen / Judo / Crossfit

615A0907.png

TRAINER COACH
JAMIE MOLONEY

Ik ben Jamie Moloney, sportfanaat,  prettig gestoord en vader van 2 prachtige dochters.

Op jonge leeftijd altijd  al een passie gehad voor  martial arts en een lidmaatschap bij een sportschool was dan ook niet ver weg. Ik ben bij Nick van Hoorn begonnen met Judo maar dat bleek na een tijd niets voor mij. Ik haalde uiteindelijk een zwarte band voor taekwondo en combineerde dit later met kickboksen. 

 

Op 18 jarige leeftijd heb ik mijn "childhoodsdream" waargemaakt en heb ik de opleiding van het Korps Mariniers gehaald. Deze loopbaan heeft mij veel gebracht met als hoogte punt onze uitzending naar Afghanistan in 2009, het opleiden van  Mariniers tijdens hun basic training in Rotterdam en het behalen van de opleiding tot Fysiek trainer Korps Mariniers. Tijdens deze opleiding ben ik in aanraking gekomen met het boksen en heb ik de trainer coach level 1,2 en 3 mogen volgen bij de NBB (Nederlandse boksbond).

Nu 15 jaar later met een rugzak vol ervaring, zie ik het als mijn missie kickboksen over te brengen op de volgende generatie. En daarmee bij te dragen aan een gezonde en sportieve toekomst voor iedereen waarbij plezier en respect op 1 staan.

Bij ons wordt trainen je favoriete hobby

Wil je meer weten over onze school en trainingen? Stuur dan even een mailtje naar info@kickboxingbarendrecht.nl of meld je direct aan voor een gratis proefles.

615A0937.jpg

De locatie van Kickboxing Barendrecht

Kickboksen doe je natuurlijk in een echte Dojo. En wat voor één: Derby’s Dojo. Dit is een walhalla voor liefhebbers van Martial Arts en vechtsporten. Naast onze kickbokslessen kun je hier allerlei oosterse vechtsporten beoefenen. De dojo is in Japanse stijl ingericht en heeft uiteraard kleedkamers met douches. Dus ook met een volle agenda kun je tussendoor even trainen.

Parkeren en bereikbaarheid

De dojo ligt in het hart van de Paddewei in het oude gedeelte van Barendrecht nabij het centrum. Er zijn voldoende parkeer plekken voor de deur maar met de fiets komen is natuurlijk altijd beter. De sportschool is zeer makkelijk te bereiken en voor vragen altijd toegankelijk tijdens trainingsuren we hopen je snel te zien tijdens een van onze trainingen.

Telefoon

06-40332323

E-mail

Adres

Paddeweg 25-27

2992CK Barendrecht

CONTACT FORMULIER

Bedankt voor je bericht!

contact formulier
bottom of page